Sasi dijeta za tanje butine i ravan stomak: tako jednostavna a efikasna

sasi voda

Uz pomoć jednog jednostavnog napitka koji će vas i osvježiti, možete da smanjite masne naslage koje ste nakupili na odredjenim mjestima na tijelu.

Osam čaša vode dnevno se uvijek navodi kao osnova zdrave ishrane. Bez obzira da li želimo da izgubimo kilograme ili da održavamo postojeću težinu, voda pomaže svim tjelesnim funkcijama da rade svoj svoj posao bez poteškoća.

Za zdravu probavu i eliminisanje nakupljene tečnosti u tijelu, voda ima najviše prednosti  za one koji žele da smršaju.

U zavisnosti od potreba i stepena fizičke aktivnosti, preporučena količina može da varira.

Ako želite vodu, koja je jedno od  najzdravijih pića, da napravite još blagotvornijom i efektnijom za vrijeme gubljenja kilograma, onda će vas interesovati ovaj jednostavni napitak koji smanjuje nadutost i poboljšava probavu, a smislila ga je nutricionistkinja Sintija Sas.

Osvježavajuća „sasi voda“ nije jedan od onih neukusnih i neprijatnih napitaka koje morate da pijete začepljenog nosa. Osim što će da vas razbudi, osvježiće vaše tijelo i potpuno ga „istuširati“ iznutra.

Evo kako se priprema

Sastojci:

  • 8 čaša vode
  • jedna kašičica rendanog korijena od djumbira
  • jedan svježi krastavac srednje veličine, oguljen i isječen na tanke kriške
  • jedan limun srednje veličine, isječen na kriške
  • 12 listova nane

Navedene sastojke pomiješajte sa vodom. Ostavite smjesu da odstoji preko noći, da sve namirnice puste svoje arome, pa napitak konzumirajte tokom cijelog sledećeg dana.

Sam ovaj napitak neće učiniti čudo, ali u kombinaciji sa umjerenom ishranom, podijeljenom u 5 manjih obroka, kao i redovnom fizičkom aktivnošću, vaš struk će postati tanji, a stomak ravniji i sve to bez jednog jedinog dana gladovanja.